Vierdaagse -  L’Eure: son Energie nous va si bien
donderdag 21 mei t/m zondag 24 mei 2009


De filosofie van onze vierdaagse reizen moeten wij niet meer uitleggen aan wie er de vorige jaren bij waren. Nog even de ingrediënten op een rijtje: goed gezelschap, goede luim, vriendschap, lekkere maaltijden (incl. drank), deskundige begeleiding door plaatselijke gidsen, dit alles voor een schappelijke all-in prijs.

 

Logies: Hôtel de l’Orme *** in Evreux. Het hotel is centraal gelegen zodat een avondlijke wandeling in het stadscentrum tot de mogelijkheden behoort.

Programma: In grote lijnen . . .
- Centre d’Art et d’Histoire du Château de Vascoeuil
- Cidrerie Le Pressoir d’Or (Boisemont) met degustatie
- Château-Gaillard aux Andelys
- Maison et jardins de Claude Monet (Giverny)
- Ferme de Grand’Mère, productrice de foie gras (Gauciel) met degustatie
- Geleid bezoek aan Evreux
- L’Abbaye du Bec Hellouin
- Distillerie Busnel (Cormeilles) met Calvados-degustatie
- Geleid bezoek aan Bernay met zijn abdijkerk

(Dit programma kan nog aangepast worden.)

Vervoer: “De Meibloem” (Tielt) met luxe-autocar.

Richtprijs: tussen 500 en 600 € p.p. op basis van een tweepersoonskamer; 93 € extra voor een single. De prijs zal all-in zijn, wat betekent vervoer, logement, alle maaltijden (van de eerste tot de laatste middag) met aangepaste drank en alle bezoeken. Singles worden sterk aangeraden de kamer te delen ten einde het supplement te vermijden.

Inschrijven: Wil je er zeker bij zijn, wacht niet te lang en schrijf een voorschot van 200 € p.p. over op rekening 470-0262141-71 van Vlaamse Academici – Regio Brugge met vermelding Eure. Max. 50 deelnemers.